Engle på tjeklisten

Ja, man skulle tro, at det her band havde fået nok engle efter weekendens P3 Guld (8-D Man kunne måske også tro, at det var slut med muligheder for at stemme på det her band – men det er overhovedet ikke tilfældet! Næ, for det er nemlig sådan, at vores ‘Engle’ er blevet kandidat på Tjeklisten og den kan man stemme på!

Så hvis du sidder tilbage med en lyst til at stemme, så gør du det lige her (og denne gang koster det INTET!) Tjeklisten.


Og hvad så med dig der er blevet afhængige af at stemme? Til dig der råber “Ej, jeg var overhovedet ikke færdig med at stemme endnu! Gi’ mig bare eeen lillebitte mulighed mere! Pleeeease!”. Til dig vil vi sige “Tag det ganske roligt. Tør dine røde øjne, og tjek Zulu Awards ud. Her kan du nemlig stemme helt indtil d. 5. februar (8-D


– må lykken klæbe til dig

//MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

3 kommentarer

 1. Hvorfor sku jeg dog gøre noget så dumt? :’D
  Så dum er jeg da ikke ;D
  Jeg gider da ikke…..arh okay!!! :’D
  Så gør jeg det… Men KUN fordi du er min bedste veninde Rasmus!! :’D
  Glad nu? :’D <3

 2. Altså hvis du mener, at vi fedter for at man skal stemme på os, så har du helt ret. Hæ, hæ !

  Pleeeease! (8-D

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *