Tak!

En helt utrolig dejlig sommer, med et helt utrolig dejligt hold!

GAFFA-prisen

GAFFA-prisen er fra sidste års uddeling.

Jeps, den er god nok, vi er indstillet i flere kategorier til GAFFA-prisen igen i år. Vi havde den kæmpe fornøjelse, at I stemte os ind sidste år – KÆMPE tak for det.
I år er vi indstillet igen, for vores måske lidt eksperimenterende elektroniske EP “Nødudgang”. Det er vi super glade for! Du kan give din stemme til GAFFA-prisen her.

Hav det fantastisk!

Anders, Johan, Niklas, Rasmus og Terkel

Mine damer og herrer…

Så er den landet! Vores lille eksperiment. En EP der er resultatet af en noget anderledes indspilnings-proces.

Under den sidste Covid-nedlukning oprettede vi et mobilt studie direkte på scenen i Musikhuzet på Bornholm, og så var der fri leg i 3 dage. Ingen agenda, ingen mødertider, ingen plan. Dem af os der havde mere eller mindre gennemtænkte idéer, bød ind. Ellers var bare at se hvad de kommende dage og nætter ville bringe.

Det blev til 4 meget forskellige numre – ét i to versioner, fordi de kan noget forskelligt. Igen ingen regler, måske ikke engang sammenhæng?

Håber du kan li’ det.

Kh

//MK

Lille ny på vej!

Godt nyt er godt nyt, og det er godt nok godt nyt, at vores næste mesterværk (eller samling af forfærdeligt larm, alt efter hvem, man holder med…) udkommer digitalt og på vinyl fredag den 28. oktober 2022😍

Det er en EP. Titlen er ‘NØDUDGANG‘ (klik på den:).

Man kan bestille både signerede og usignerede (så længe lager haves).

Klar til græs

– vi er så helt utrolig klar til alle sommerens festival!

Så skal vi endelig, endelig på græs igen! Efter produktionsøver i Viften, er vi i den grad klar til festival. Den kunne hedde Ja tak-tour :)
KH
Anders, Terkel, Johan, Niklas og Rasmus

GAFFA-pris til MK

Den er go’ nok! Vi fik sgu en GAFFA-pris for årets rock-udgivelse 2022 – Club Promise! Og endnu større optur er, at det er jer der har stemt! Tusind tak til alle jer der har hjulpet os♥️… også lidt til alle jer der ville have gjort det, men bare ikke liiiiige fik… I har den næste gang:)

KH

//mk

vinyler igen!

Seks af vores albums har længe været udsolgt på vinyl, og det har mange været kede af. Ikke mindst os :-)

Derfor genudgiver vi nu seks plader på dette langspiller-medie. Det gælder: ’Friværdi’, ‘Det Krøllede Håb’, ‘Milan Allé’, ‘Imperiet Falder’, ’Før Alting Bliver Nat’ og ‘Halvt Til Helt’.

De udgives 18. marts 2022, men kan allerede nu forudbestilles i vores webshop (ja så klik da!)