Pils i parken – og stor efterfest :-)




Lørdag aften spiller vi i Valbyparken med høj sol og kold fadpils.
Og for at det ikke skal virke så hårdt, når vi går af scenen, har vi inviteret et par aldrene spillemænd til at lukke og slukke efterfesten ;-)


Vi ses derude!
/MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

4 kommentarer

  1. Tak for den gennemførte, energi-bustende, rørende og hæsblæsende optræden i Valbyparken:-)
    MK = Hovednavn! Ingen tvivl!
    Jeg var lige kommet hjem fra en længe tiltrængt uge sydpå – og blev simpelthen SÅ GLAD, da jeg kom hjem og så, at jeg havde mulighed for at afslutte ferien med en fed lørdag: godt vejr, højt til himmelen, lidt festivalstemning, kolde pils og MK!!!!! Så blir’ det ikke bedre :-D
    Det var første gang jeg havde muligheden for at se jer live, på trods af, at jeg har været en opslugt lytter af jeres musik igennem flere år, så det var SUPER FEDT at opleve at forventningens glæde ikke blev gjort til skamme. Tværtimod! Det var bare liiige i øjet. TAK!!!
    Var afsted med kæresten, som jo, har lyttet til jeres musik, men aldrig har været så hooked som mig, men jeg skal sgu da lige love for, at han vågnede op til dåd med den åbning I præsterede! Siden da er alle jeres albums blevet købt – og han har faktisk ikke hørt andet :-)
    “Emperiet falder” faldt i den grad i god jord her! Glæder mig til at høre alle numrene – og til snartligt gensyn :-)
    God sommer!

  2. Ohøj drengene :)
    Omsider kunne jeg så igår, endelig få lov og opleve jer, og måske især den kære Johan´s brølene stemmebånd, for fuld skrue i en live-opsætning der lige gjorde mit liv lidt bedre, for dén éne aften ihvertfald, dette skete til det lækre arrengement “En Dejlig Aften”, der jo som bekendt foregik i valbyparken igår eftermiddag/aften :) Jeg håber, at I osse selv fandt det ligeså udsøgt og storslået en fornøjelse at spille til dette arrangement, som vi der befandt os ude på pladsen vi oplevede det :) Jeg bor/kommer oprindeligt på/fra bornholm, men er i øjeblikket indlagt på Riget, hvor jeg har været i over 2 mdr. grundet jeg er blevet transplanteret med en ny nyre, som der desværre har været lidt opstarts-problemer med :( Bla. af den grund var det super-perfekt for én som mig at komme lidt ud og både se samt høre noget fuldsændigt andet, og nyt, som feks jer og jeres kollgaer i valbyparken, end hvad som der nu end sker når man nu engang ligger hér :) Jeg gik desværre glip af jer ved Hammershus fairtrade for små 2 år siden, men fik da indhentet lidt af det forsømte igår, med jeres optræden til “Den Dejlige Aften”, som muligvis skulle have været opgraderet til arrangement kaldet, enten: “Én Forrygende Aften”, eller “Den Lækre Aften”, eftersom det altså var et helt igennem gennemført klasse-arrangement, med massevis af super musik, super stemning, kvalitets-damer af høj høj klasse og super-vejr, så kunne det da vist heller ikke gøres så frygtelig meget bedre, noge af det :) Jeg kunne osse udemærket godt forstå jeres fælles pointer med hvor “klosset” det nu engang er, at ligge én sådan aftens “hovednavn” som det første i køen til at skulle spille for publikum :D Og jeg giver jer helt ret, det virker sgu mærkeligt!!! Surt for D-A-D og Kim & Kjukken, halvdelen af folk var jo nærmest rendt videre til dén tid :D Eller er nu bare hér at mine dårlige matematik-egenskaber, og endnu mere vilde kortidshukommelse kommer indover og begynder at spille mig et lille pus?? Glædeligt at opleve og høre dette arrangement, ihvertfald…Håber på at knne gøre det igen og igen og igen ude i fremtiden, engang :)

    Hygge…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *