Yes!!!! Touren er igang…

Kæft, hvor var det dejligt at komme igang med touren. Og sikken en start. Udsolgt hus på Viften i Rødovre og et forrygende publikum. Nu hvor den værste nervøsitet har lagt sig, glæder vi os bare til at rulle landet rundt. Vi håber vi ses derude…sgu!
mk

25 kommentarer

 1. I’m more than happy to find this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely savored every bit of it and I have you saved to fav to check out new stuff on your website.

 2. Good post
  Very good post – i’m creating video about it and i will post it to youtube !
  if you wana to help or just need a link send me email !

 3. Tak for en super fed koncert i Thisted i går, og tak for jeres helt nede på jorden væremåde, da der blev skrevet autografer. Nu kender jeg et par stykker der bliver ellevilde, når de åbner pakkekalender i morgen – 1 sæt autografer til hver, og selvfølgelig også en til moderen…

 4. Tak for en fed koncert i Viften.. Havde stadig tømmermænd lørdag.. Fik Du nydt din snus, Johan?

  Al magt til EL BÆNKEN!!

 5. Hey MK!
  Tak for endnu en super fed koncert i Aalborg, dejligt med et par nye sange på programmet!
  Håber at se jer til Nibe 10′.

 6. Hey Magtens korridorer.

  Tusind tak for en super koncert i Ålborg i går, det var bare fedest!!!! Jeg havde mine 2 sønner, Niclas (16) og Jeppe (9), med til koncerten, og de var vildt begejstret. Jepper er superfan af Jer, så det var en oplevelse for livet og det har indfriet hans forventninger til fulde, og lidt til:)
  Det er ikke sidste gang vi gør det!!!!

  God tur rundt i Landet.

  Mvh.

  Thomas

 7. Hey Thomas
  Odense var en fantastisk koncerter – hvad, et dejligt publikum! At det hyler lidt fra tid til anden til en MK-koncert må vi som musikere nok tage helt og holdent på os – hvis ting skal presses til kanten, er der altid en farer for at det ryger lidt ud over! Og jeg er ikke sikker på, at det er noget vi laver om på lige med det samme. Håber du kan leve med det.
  KH
  Rasmus

 8. Tak for en ok koncert på Posten i Odense. Var dog lidt skuffet over jeres lyd – mikrofoner der hyler og lyd der forvrænger er altså ikke godt nok!

 9. Hørte til de heldige med billet til posten i Odense… KANON FED og ALLETIDERS koncert !!!!!!
  Takker for en fantastisk og uforglemmelig aften, der helt sikkert tåler en gentagelse

 10. Jeg var til jeres koncert på Elværket i Holbæk. Og hold da lige k… hvor var det bare en fed oplevelse ;-)
  Aldrig har jeg været til en koncert hvor bandet kom så meget ud over scenen og deltog i den fest der foregik på gulvet. Så kan Madonna, U2 og alle de andre “store” godt gå hjem!!!
  Og ja, jeg skal helt sikkert have billet til et af de andre spillesteder på jeres tour, for det skal da bare opleves igen og igen og igen og ….
  Må melde mig under fanen af dedikeret fan!!!
  Vi ses snart igen;-)

 11. Holbæk den 7/11-09 Sikke en fed aften, jeg er helt oppe og ringe over koncerten. I er super dygtige musikanter alle sammen i bandet og især dig Johan, er vild autentisk, du brøler bare der ud ad, men stopper alligevel op i de stille sange og kommer helt ud til os publikum…
  Dejlig blanding af de gode gamle sange og de nye, som jeg er sikker på også bliver lige så gode, når jeg har hørt dem nogle flere gange..
  Alt i alt, en uforglemmelig aften, og tror faktisk jeg blir nødt til at købe en billet til Gimle i Roskilde.
  Vi ses!!

 12. Det er fire dage siden koncerten og jeg er stadig høj af oplevelsen og kan ind i mellem tage mig selv i, at gå rundt i min egen lille verden og nynne med på nogle af de sange, der blev sunget torsdag aften. Det var en sand fest for folket med masser af fælles sang og skål. For mig at se, er i et af landets allerbedste livebands!

 13. Hvor var det bare et skide hamrende fedt show. Kan slet ikke forstå at i kan være nervøse når i alligevel gang på gang levere det bedste af det bedste! Tusind tak for en fed oplevelse igen igen!!!!

 14. Jeg synes nu heller ikke, at der var en generel utilfredshed med “pausen”. Folk kunne jo se, at teknikerne løb rundt på scenen, så det var jo tydeligt, at det ikke var for sjov eller for at genere publikum. Scenen var jo heller ikke så stor, at der var plads til to sæt udstyr.
  Det er da også ganske normalt til “større” koncerter, at der er væsentlig længere pause mellem opvarmning og hovednavn.

  Med serveringstempoet i baren var der også et behov for den halve time :-)

 15. Hej Line!

  Tak for dit indlæg og din mail. Det er godt du skriver.

  Jeg starter lige med sceneskiftet. Vores sæt var ret langt – vi plejer at spille 16 sange men på Viften havde vi 19 på. I sidste øjeblik droppede vi én så vi var nede på 18. Vi er meget bevidste om at undgå at mætte folk med larm. Det skal gerne være sådan at man som publikum føler, at man godt kunne bruge bare en enkelt sang til, når koncerten er forbi. Men grundet sættets længde var der også et stort pres på teknikerne for at få et hurtigt sceneskift. Ambitionen var at ordne det på tyve minutter og det klarede de. Musikerne skal så udstyres med in-ear minitors og trådløse systemer til guitarer og bas og det tager ca 5 min. Jeg var temmelig nervøs, Viften var første koncert på tourneen med de nye sange og det er lang tid siden vi har spillet live i det hele taget. Derfor holdt jeg ikke øje med tiden men ud fra de fragmenter af samtale mellem teknikere og manager jeg overhørte gik det godt og så hurtigt det kunne lade sig gøre. Meget kan man sige om Magtens Korridorer men stjernenykker er der ikke noget af og vi kunne aldrig aldrig aldrig finde på at lade publikum vente unødigt!

  Dit andet punkt, at vi skulle være fulde på scenen, kan jeg helt afvise. Vi øvede på Viften fra klokken 14 til klokken 18:30 for at få det tekniske på plads – både hvad angik lys, publikumslyd og monitorlyd. Og iøvrigt for at få spillet hele sættet igennem og få de direkte overgange til at fungere. Det kan ikke lade sig gøre at gennemføre sådan en dag hvis man er stiv. Mens Stolen Watch lavede lyd og spillede fik vi en øl eller to men tro mig, der var ikke nogen fra bandet der var fulde. Vores attitude kan, ligesom vores tekstunivers, forbindes med druk og fest. Vi drikker øl på scenen, det er en del af en manifestation, et signal om at vi er til stede og er en del af den fest, vi håber publikum oplever. Det er sket at vi, i forbindelse med vores ret omfattende tourneren rundt på festivaler, er gået ‘påvirkede’ på scenen men bestemt ikke ‘sprit stive’ og ikke i en grad, der har kompromitteret kvaliteten af koncerten.

  Jeg er ked af at du synes din oplevelse blev ødelagt. Jeg kan love dig, at det ikke skyldes de grunde du ridser op.

  Kærlig hilsen,

  Johan

 16. Denne gamle krage blev blæst helt væk i går på Stars, Vordingborg. Superdejlig, fræk stemme. Er af en eller anden grund hæs i dag. Fede sange, det kan da kun gå for langsomt med at få købt jeres ting.
  Kram Nina

 17. Hej MK Hold Da Kæft Hvor Er I Gode, Man Bliver I Så Godt Humør Af, At Høre Jer Og Tak Fordi I Gider Ta’ Jer Af Publikum Efter Koncerten, Kenneth (Min Kammerat) Og Jeg Kommer Også Til Vega For, At Høre Jer Vi Er Enige Om, At Hvis I Bare Er Halv Så Gode Som På Viften Så For Vi Endnu En Fed Oplevelse Med Jer Skønne Mennesker.

 18. Tak for en fed kocert i aftes på Viften. “Nervøsiteten” kunne jo slet ikke mærkes på “min” side af scenekanten. God tur rundt i landet :-)

 19. Jeg er fuldstændig enig med Line. Jeg er sikker på, at hvis f.eks. Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, The Who, Joe Cocker også havde opført sig sådan, ja så var de sgu ikke blevet til noget.

 20. Jeg deltog i jeres åbningskoncert i viften igår, og jeg hører nok til den mindre tilfredse del af publikummet.
  Der hersker jo ingen tvivl om at i spiller og synger fantastisk, men, men, men at man lader folk vente i en halv time efter stolen watch har været på, og for derefter at møde op på scenen sprit stiv, er sku ikke iorden og da slet ikke når den halve time ikke bliver lagt til i den anden ende.
  Jeg arbejder selv i event branchen, hvor jeg beskæftiger mig med store navne som Andrew Strong, Grace Jones osv, og det er fuldstændig uacceptable “Stjernenykker.” fra et band af jeres størrelse, useriøst at folk har betalt for at komme ind jer. Vi andre møder sku heller ikke fulde op på arbejde.
  Æreligt at blive så skuffet over noget man havde glædet sig til længe, det eneste aftenen bliver reddet hjem på er som nævnt før jeres talent.

 21. Tusind tak for en fantastisk koncert i går aftes. Det var en superfed oplevelse – jeg er helt hæs idag efter at have sunget med! Held og lykke på den videre turne – men det kan jo kun blive godt!

 22. Fornøjelsen i Viften var helt på vores (publikums) side. Forrygende koncert med rigtig godt gang i den. En stor tak for Jeres helt-nede-på-jorden-måde at være på.
  Personligt savnede jeg selvfølgelig nogle et par bestemte numre (lørdagformiddag og Morgan), men sådan er det jo, når det ikke skal vare 4 timer :-)
  Stolenwatch gjorde det faktisk også rigtigt godt og stilen passede godt ind med Jeres publikum.

  Endnu en gang tak for koncerten og god vind med den videre turné.

  Bendt

 23. Fedt at jeres tour kom godt igan. Selvfølgelig ses vi derude. Jeg glæder mig til endnu engang at opleve en af jeres fede koncerter. 5/12-09. Fortsat god tour.

  Hilsen Alex.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *