Lign en fan

MK Sytøj
Hen over vinteren har vi i de mørke aftener strikket og hæklet i stearinlysets skær. Det er der kommet diverse ting og sager ud af. Faktisk er der kommet så meget ud af det, at vi er begyndt at sælge det. Det være sig t-shirts, hættetrøjer, caps, vinyler og cd’er (CD’er er meget svære at sy!).

Hvis finanskrisen ikke har taget alle dine penge, så kan du købe sagerne på gaffashop.dk.
Ellers kan du bare nøjes med at kigge og se, hvor gode vi er til håndarbejde.
Sytoej2010_03

Kærlighed, kys & kimono’s
//MK

Guld, turné & Anders

Forleden modtog vi GULD-plader for vores yngste barn ”Milan Allé”. Det er vi vanvittigt glade for – så en kæmpe tak til dig, der har købt.
Lige nu står vi i øvelokalet og forbereder os på de kommende koncerter, som også er en del af Milan Allé-touren. Der er UDSOLGT i Store Vega, hvorfor Anders allerede nu er i gang med at stemme trommerne derinde (se foto). Osse Nakskov er udsolgt, så køb din billet før din nabo, hvis vi kommer og LARMER i din by.

Anders igang med stemningen...

Store Vega UDSOLGT…Ekstrakoncert til marts.

Koncerten i Store VEGA på lørdag den 28. november 2009 blev udsolgt i sidste uge. Det er vi glade for – men vi er lidt kede af, at mange ikke kan komme ind. Derfor har vi sammen med VEGA sat en ekstrakoncert op, som er fredag den 26. marts 2010. Billetsalget er allerede igang og billetter kan købes her.
Iøvrigt udvider vi ‘Milan Allé’-turen med en række yderligere koncerter i marts/april. Disse vil snart fremgå af turplanen.
mklive

Yes!!!! Touren er igang…

Kæft, hvor var det dejligt at komme igang med touren. Og sikken en start. Udsolgt hus på Viften i Rødovre og et forrygende publikum. Nu hvor den værste nervøsitet har lagt sig, glæder vi os bare til at rulle landet rundt. Vi håber vi ses derude…sgu!
mk