Best of til efteråret

Efter samråd med vores pladeselskab universal, har vi besluttet ikke at kæmpe mere med nye sange. Det har været virkeligt vanskeligt den her gang, og resultatet har ikke levet op til Universals og vores managements høje forventninger.

Men fortvivl ikke! Universal har til gengæld besluttet af udgive en digitalt remasteret samling af de fedeste sange, de mener vi har skrevet gennem tiden – en stjerneparade der går helt tilbage til “Hestevise”, “Hvad skal vi med de dumme bomber?” og “Kussemagneterne”.
Glæd dig – det gør vi!

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

3 kommentarer

  1. Det må være en joke… Nu havde man jo lige gået og glædet sig!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *