Tilbage på værksted

Værkstedet

Så er vi tilbage i fabrikslokalerne på Amager, hvor vi har øvelokale for tiden. Det er jo altid lidt spændende at gå igang med nye ting til ny skive – vi ved jo aldrig hvor det ender og hvad det bliver til.


Men, men på den aller, aller første rigtige krea-sangskriver-øver blev der sørme født starten til en lille ny. Tænk hvis den kunne vokse sig op, og blive til noget vi ku’ li’, og som du gad at høre på! Ja, for så skal den jo spilles, og så skal vi på græs igen!


Vi ses derude – ja, om lidt tid, i hvert fald (8-D
KH
MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

4 kommentarer

  1. Hvis i skulle mangle en fan til at komme og lytte lidt til det i render og laver, ja så kommer jeg da gerne en tur i øveren hvis i skulle invitere hehe, god vind med den nye musik i laver, jeg er ikke i tvivl om at der nok skal komme noget godt ud af det, skååååååål fra mig til jer.

  2. Ikris, hvor har du ret.. Det bliver en LAAAANG vinter!! I vil være savnet.. Et er at lytte til jeres skiver hjemme i stuen, meeen der er intet som lyden, følelsen, atmosfæren, menneskerne og den fantastiske karma som der er når vi ser jer live..
    Men vi må forsøge at overleve denne triste vinter, det kan vi kun fordi vi har så mange skønne, smukke og vidunderlige minder fra denne sommer… Men SAVNET det er og bliver i!! Men kan i overhovedet selv overleve uden at komme ud og spille??

    Men vi venter trofast på den lille ny og på at se jer på græs igen :o)

    Karma, Kærlighed og Kolde Pils

  3. Jeg savner jer helt sindsygt!!! synes godt i kan komme ud og spille lidt noget før! I kan ikke forvente at vi kan undvære jer så fandens længe!!

  4. Det ser jeg meget frem til! :)

    Har for nyligt for alvor stiftet bekendtskab med jeres musik og jeg er faldet pladask for det. Synes det er fantastisk og fatter slet ikke hvordan jeg har kunnet eksistere uden! :)

    Så har naturligvis købt Friværdig, Milan Allé og Det Krøllede Håb og nu bliver det hørt, ja faktisk i døgndrift og skråler med på det hele!

    Så tusind tak fordi I deler jeres kreative evner med os andre. Og fortsæt endelig. Glæder mig iøvrigt til en fed oplevelse i Rødovre d. 9.! :D

    VH Denice.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *