“Det regner IKKE!”

Odense Havnefest – kæmpefest i regnvejr!

… og hvis det gør, så er I ligeglade! Hvad sker der for det :-)
Vi har lige været igennem en af de helt specielle weekender, hvor intet er helt perfekt, og alt ender med at at blive super fantastisk! Pis øs regnvejr til Odense havenfest, koldt og blæsende (men dog lidt sol) i Frederikshavn, og igen pis øs regnvejr i Jelling! Så kunne man jo godt få nedtur over det.
Men når det så viser sig, at der står sådan nogen som jer derude nogen som VIL festen, så er det det hele værd! Mantraet “Det regner IKKE!” virker… eller det gør det måske ikke, men så gør jeres opturskarma.

Nu kan den sommer bare komme an, kan den :-)

Vi ses derude

//MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

3 kommentarer

  1. Koncerten på havnen i Odense viser at Magtens nok er det absolut bedste live orkester i DK , så meget nerve , nærvær og puplikums tække skal man lede længe efter , selv i silende regn formår Magtens at trække tusinder af puplikum til udendørs koncert og give dem en oplevelse af de helt store.
    TAK for en fed koncert.

  2. Når man høre jer spille og ser jeres glæde føltes regnen som noget helt fantastisk og rart. Syntes det var fedt at høre jer spille som altid :o)

  3. TOTALT fed koncert ! Aldrig har jeg oplevet federe stemning til en koncert. Alle var klar på at stå og få øst musikalske elskligheder ned over sig selvom det stod ned i stænger. På et tidspunkt havde jeg stået i 20 min. uden at opdage det regnede!
    Magtens korridorer er 100% et af de fedeste danske bands der bare kan få den fedeste stemning frem i ALLE !
    Burde få noget mere credit, big thumbs up for en koncert på havnen hvor i gav den mere end nogen anden kunne holde til ! SHIT et brag ! :D
    Crowd-surfing 4 life!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *