Hvad sker der for den danske sommer?

Det er da sgu da helt utroligt – lige som vejret har lokket med noget der kunne minde om sommer, så slår det over i noget, der ville gøre en springvandsdesigner misundelig! Hvad sker der for det!?
Vi er ikke tilfredse! Det er nemlig uendelig meget lettere, at drikke fadøl (og høre livemusik udenfor, for den sags skyld) når solen brager ned! Og der er sikkert nogle landmænd, regnorme og forskellige snegle-arter der er glade, men vi er altså ikke helt tilfredse med vejret pt.

Men verden ser jo kun ud som din hjerne opfatter den. Det er altså bare et spørgsmål om, at overtale hjernen til at det ikke regner. Så altså – DET REGNER IKKE!
Vi spiller, så længe der er strøm i kontakterne! Så hvis du har mod på fladt hår og våde tær, så ses derude. Og hvis det blir lige så fedt som de sidste regnvejrskoncerter, så blir det fedt!
Så på med galocherne og ses vi i regnen :-)


KH
/MK

PS. Vi har fået lidt mere i video-arkivet. Tjek det ud.

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

4 kommentarer

  1. Ja, for pokker :o) Tak for en super fed, super våd koncert. Jeg har max ondt i benene af alt det hopperi…. Min første Magtens Korridorer -koncert, bliver i hvert fald ikke den sidste!!

  2. er helt enig med mimo- genial koncert igår! kan slet ikke komme over det
    regn hvad er det ? solen skinner da altid.. :D
    og viretulle pilsner! .. :D

    i hvert fald stor tak her fra for en fed kocert!

  3. Åh hva’, lidt regn skader ikke :-) Koncerten igår var i hvert fald aldeles suveræn, regn eller ej. Tak for en super oplevelse (som altid).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *