MAGTENS KORRIDORER – the movieUendelig tålmodighed
Ud over buddhistiske munke er der ikke mange der kan mønstre en uendelig tålmodighed.  Det skulle da lige være en gut der har fulgt os med et kamera. Det har han gjort igennem de sidste mange år, og nu er der kommet en film ud af. Manden med tålmodigheden hedder Andreas Haaning Christiansen.

Fra idé til færdig film
Andreas ville lave en film om et band på vej ned. Han stillede spørgsmålet, om det kunne blive meget større, når man på det første rigtige album, skal spille på Nord Europas største scene – Orange scene på Roskildefestivalen? Når man starter på toppen, hvad er så det næste logiske trin? Ned!

Nu er vi så en 2010. Vi spiller og udgiver stadig. I bandet er vi kede af, ikke at kunne give Andreas giga-nedturen, så han kunne få afsluttet filmen. Undskyld!  Andreas er blevet så træt af at vente, så han nu har lavet en film med et andet udgangspunkt.

Andreas fortæller
Forestillingen om en mulig nedtur var måske nok til stede i begyndelsen, men det var mere synet en pakket Christiansborg Slotsplads og Magtens Korridorer der gav mig blod på tanden. For hvad er det lige disse gutter indeholder og som gør dem mere end spiselige for en bredt udsnit af befolkningen?


I bandet har vi ikke selv set filmen endnu, så vi er selvfølgelig ret spændte. Hvad har han fået med? Hvordan tolker han det han ser? Havde jeg persille mellem tænderne da han lavede close-up :-D

Filmen er ikke blevet vist offentligt endnu, men du kan se den fede trailer lige her: Magtens Korridorer – strikke på alufælge

Filmen: “Magtens Korridorer – Strikkeklub På Alufælge”
Af: Andreas Haaning Christiansen
Klip: Niels Plenge
Animation: Sara Koppel

Fred ud + moms

//MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

4 kommentarer

 1. Hey Mette
  Ja, det var en fantastisk film Andreas har fået lavet. Jeg er imponeret over han har orket at følge os i så lang tid!
  Hvor og hvornår den bliver vist igen, ved vi ikke. Men Andreas arbejder på sagen. Og jeg lover at vi nok skal skrive det her på siderne, når det sker!

 2. I Empire Bio på Nørrebro på onsdag den 26/5 klokken 22.00 :-)

 3. Hey venner :)

  Hvornår kommer man så kunne til at se dette mesterværk (hvilket det må være, eftersom I er i hovedrollerne), og hvor? :) Jeg ser frem til det :-)

  Møs

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *