Magtens Korridorer i sneen

Jo, den er go’ nok!
I et helt fantastisk samarbejde mellem ’Danmarks smukkeste Festival’ og P3, skal vi spille i dag på Højbro Plads, til fordel for ofrene på Haiti. Hvis du overhovedet har mulighed for det, så kig fordi kl. 18, fredag d. 29/1. Vi skal spille kl. 18, og du kan se hele programmet for dagen her.
 

Vi forsætter støtte-arbejdet lørdag, når vi spiller til den del af Danmarksindsamlingen der er til fordel for Afrikas kvinder. Det er i Tivolis koncertsal og sende live på DR lørdag d. 30/1 kl. 19 -24. Tjek det ud (og husk at støtte!).


KH
//MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *