”Skal vi nu stemme igen?”

Det skal du selvfølgelig ikke… eller det skal du, hvis du vil være med til at afgøre hvilken af de nominerede koncerter der har været bedst i 2009!
Kampen om den næste nominering til P3 Guld er nemlig gået i gang. Denne gang gælder det altså ”Årets bedste koncert(er)” og vi er nomineret for hele Milan Allé touren efteråret 2009. Så uanset hvilken MK-koncert du har været til i efteråret, er den altså med i konkurrencen.


Hvis du vil være med til at afgøre hvem live-prisen går til, så sms ”P3 Guld Magtens” til 1212 inden på fredag d. 15. kl. 14. Så er du også med i DR’s konkurrence om 2 billetter til Guld-showet. Så sender vi dig til gengæld al den gode karma, der kan ligge på dig! Og du kan godt få lidt på forskud…

karma, kærlighed og kolde pils
KH
//MK

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *