GODT NYTÅR!

Når man er ramt af årets første gennemborende følelses – tømmermænd – kan man godt komme til at sidde og gruble virkelig lang tid over, hvordan man får sagt “1.000 tak året der er gået” og “hvad, hvor vi dog glæder os til at ses igen i det nye”, på den helt rigtige måde. Faktisk kan man gruble så over længe, at det går hen og bliver d. 2. før man endelig opgiver at finde på geni-stregen. Men det behøver jo egentlig ikke være så besværligt, så derfor:

Alle jer der har købt os, støttet os, været til koncerten, skrevet på siden, fulgt os, klappet festet med os – 1.000 tak for året der er gået! Hvad, hvor vi dog glæder os til at ses igen i det nye år :-)

De kærligste tanker og hilsner til jer og søens folk
MK pressefoto1 2009
Rasmus, Johan, Niklas, Anders & Terkel

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

1 kommentar

  1. Mange tak og i lige måde! Jeg glæder mig allerede til at se jer i det nye år :)

    Agnes

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *