Tourafslutning og tyrk fjel

Så er er vi ved at nå La grande finale på en helt fantastisk efterårstour 2009. Vi har spillet hver torsdag, fredag og lørdag siden starten af november. Over halvdelen af koncerterne har været udsolgt og ved alle koncerterne har I været en rendyrket, font-kogt fornøjelse at spille for! Og for det vil vi gerne kvittere med et FIIIIIISSSEEEEE!… ehemm… et hjerteligt Tak! Selvfølgelig :-)

For de af jer der er gået forgæves, kan I se i koncert-kalenderen, at der kommer et par ekstrakoncerter til foråret. Så håber vi meget, at vi ses der!

Og så er der sket en beklagelig fejl! Det er blevet annonceret, at vi skal spille til ’Vi Rocker’-koncerterne rundt omkring i landet – det ville vi såmænd gerne, men det skal vi altså ikke!

Et-eller-andet sted er der sket en fejl, så vores navn er kommet med på plakater, i blade og tatoveret på små uskyldige børn! Men vi spiller altså ikke på koncerterne. Til dem af jer der har kommenteret det, kan vi så lige fortælle, at vi så ganske sikkert kommer rundt i hele landet til sommer, og med ret stor sikkerhed også kommer i, eller i nærheden af alle ’Vi rocker’-byerne. Ja så, så let slipper I altså ikke:-)

Nå, men før vi jule-lukker butikken skal den liiige have en sidste en over nakken. Skive og Herning venter i horisonten – og det glæder vi os sgu til!

Karma++

Terkel, Niklas, Johan, Anders og Rasmus

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *