Giv Mig En Dag – nu med tekst

Vi har fået hjælp til at stave os igennem teksten til den nye single “Giv Mig En Dag” og så klistret det på en video, vi også har fået hjælp til. Til gengæld har vi skrevet sangen helt selv :-)
Tjek den endelig ud på YouTube.


KH
//MK


Giv Mig En Dag 2014 - Magtens Korridorer
Giv Mig En Dag 2014 – Magtens Korridorer

Skrevet af Rasmus Kern

- Musiker, sounddesign: guitar, keyboard / tangenter, mundharpe, sax. - Webdesign, programmering og grafik.

4 kommentarer

  1. Ja, sjældent man går fra en koncert med tårer i øjnene — men Helsingør, Kulturværftet d. 31. okt. var fand’me for vildt!! I tog os med storm – og tror næsten, det var gensidigt:-) Der gik totalt ‘skrål med’ i den på ‘Giv mig en Dag’ og ‘Sorte Stråler’. I er Danmarks bedste Live-band — nu med højtskrålende ‘ølkor’ som publikum! Kæmpe Tak!!!

  2. Fedt, fedt, fedt… Nummeret, ja hele albummet, holder 100%!! Glæder mig til at høre alle numrene live :)

  3. Fedt nummer; back-to-basics-MK-sound. Har I droppet Forbrændingen ? Så tager vi Portalen… Høres skal I !

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.