giv mig en dag

02/06/2014


Så kan du købe en lille ny i iTunes :-)


MK_Giv-Mig-En-Dag

SpotifyWiMP
Google Play
TDC Play
DeezerMøs
MagtensKommentarer (5)

5 Comments


  1. Kommentar af Ole — 10/07/2014

    Hvor kan jeg købe nummeret som almindelig cd single, eller bedre som flac download?


  2. Kommentar af Peter — 07/07/2014

    For den da’!-et fedt nummer! I overrasker endnu engang med fed lyd og bundsolid og vedkommende tekst! Sad sgu’ og flæbede på vej hjem fra Jylland i bilen, da jeg hørte det – det kom i den grad bag på mig!. Johans stemme og jeres gennem-musikalske sans tager røven på én gang på gang! Glæder mig til at se Jer live ude i det danske sommerland!!! Bedste hilsner fra Peter – trofast fan og én af de ganske få ‘groupies’ for Pligten Kalder.


  3. Kommentar af Lotte — 27/06/2014

    Fuck et fedt nummer, i kan jeres shit. Glæder mig til mere af det.


  4. Kommentar af Stig Paulsen — 07/06/2014

    Fedt nummer. Hørte den for første gang i radioen i går og købte den 1 minut efter på Itunes. Det bliver spændende at høre hele albummet når det er klar. Go sommer & go rock


  5. Kommentar af Dan — 02/06/2014

    Sikke en dejlig ballade. Lige som man kan forvente med den rigtige klang, metaforer og en vidunderlig tekst som har den helt rette balance imellem god lyrik der bare fænger og større eftertænksom prosa der rammer lige der hvor vi alle har været. Hverdags tankerne som kun Magtens korridorer kan forfatte det. Og ikke mindst et fedt album cover. 3.39 sekunder der kun bliver bedre og bedre. Glæder mig til fortsættelsen og live optræden.Leave a comment


  • Vi har ingen offentlige koncert pt.

  • Seneste kommentarer