Frankenstein forlænget

01/04/2013


Frankenstein_forlaenget_lille

På grund af den voldsomme interesse for forestillingen ”Frankenstein – vanskabt” på Det Kongelige Teater er forestillingen blevet forlænget t.o.m. august 2013. Det betyder at en lang række koncerter med Magtens Korridorer hen over sommeren muligvis bliver flyttet til november / december.
Fordi vi går glip af sommerens indtjeningen, har vi fået lov at spille i foyeren før hver forestilling og et enkelt nummer i pausen. Der bliver der lagt en hat frem, som publikum kan smide lidt i. På den måde håber vi på, at kunne tjene til dagen og vejenindtil november.

//MKKommentarer (1)

1 kommentar


  1. Kommentar af J.Xo — 05/04/2013

    Jubiiiiiii……Frankenstein..!! var min første tanke….nu er jeg mistenksom….om det var en SYGT dårlig april–motherfucker…
    Det koster aldså to biletter til neste Magtens konsert i KBH…….jepps..!!!Leave a comment


  • Vi har ingen offentlige koncert pt.

  • Seneste kommentarer